Back to All Events

RONDOM AROUND


RONDOM | AROUND Opening: zaterdag 1 juli, 16.00 uur

Deze zomer laat NI in een grote groepstentoonstelling bijzondere en verrassende 3d werken zien waar je helemaal omheen, rondom, kunt lopen. Daarnaast tonen we ook wandwerken die samen met de beelden uitnodigen tot afwisselende en ontregelende kijkperspectieven. Een tentoonstelling met kunstenaars uit de galerie, gastkunstenaars en nieuw talent, vers afgestudeerd aan de AKI (Enschede).

Extra: ‘600 Notes’ | Tijdens het Holaa-festival (7-8-9 juli) is er op zaterdag 8 juli om 15.00 uur een preview van de Kassel- performance door Marianna Maruyama & Andrius Arutiunian, geïnspireerd op het werk van Sedje Hémon (1923 – 2011), een van de verrassingen van Documenta 14.

De galerie is gesloten van 22 juli – 7 augustus 2017

RONDOM | AROUND
Opening: Saturday 1st of July, 16.00 PM

This summer NI will show a big group exhibition with artists from our gallery, guest artists and new talents who recently graduated from the AKI (Enschede). Exciting and special 3d works will be on view, in other words, works that you can walk around. Also non-3d works will be shown causing interesting perspectives in combi- nation with the sculptures.

Extra: ‘600 Notes’ | During the Holaa-festival (7-8-9 July) there will be a preview of the Kassel-performance by Marianna Maruyama & Andrius Arutiunian on Saturday the 8th of July, 15.00 PM. The performance is inspired by the work of Sedje Hémon (1923 – 2011), one of the surprises of Documenta 14.

The gallery is closed from 22nd July – 7th August 2017

Galerie Nouvelles Images

Kunstenaars | Artists: Gijs Assmann
David Bade (CW)
Cor van Dijk

Hans van der Ham Hans van Hoek Willem Hussem
Seet van Hout Gabriëlle van de Laak Joseph Semah

Joost van den Toorn Piet Tuytel
Peer Veneman
Auke de Vries

Gasten | Guests:
Kevin Bauer
Kira Fröse (DE)
Marianna Maruyama (US) Elise Maslow

Westeinde 22
2512 HD Den Haag
| The Hague +31 (0)70–3461998 info@nouvellesimages.nl www.nouvellesimages.nl

IMG_5146.jpg